top of page

vie, 17 mar

|

Escola La Branca

Pachamama by Mireia Canalda (ALBONS)

Pachamama es la fiesta para prepararnos ante el cambio estacional, creada y dirigida por Mireia Canalda.

Se ha cerrado la posibilidad de registrarse. Escríbenos un mail para entrar en la lista de espera
Ver otros eventos
Pachamama by Mireia Canalda  (ALBONS)
Pachamama by Mireia Canalda  (ALBONS)

Horario y ubicación

17 mar 2023, 17:00 – 19:00

Escola La Branca, Carrer de Tor, 1, 17136 Albons, Girona, España

Acerca del evento

Què millor fer-ho que amb ioga, meditació i una energia grupal sanadora?

Pachamama ha estat creat i és dirigit per Mireia Canalda, una festa que dóna la benvinguda a la nova estació de l'any, de manera física, mental i espiritual, a través del ritual de les 108 Salutacions al Sol, un arrelat costum que realitzen els Ioguis en els equinoccis i Solsticis.

No cal tenir experiència i és apte per TOTHOM.

No tinguis por, doncs no hi ha ningú que no pugui aconseguir-ho!

El ioga no entén de sexes, edats ni condicions. Hi ha nombroses variants de Salutacions al sol, perquè triïs la que sigui idònia per poder aconseguir finalitzar el ritual i SENSE PATIMENT!

En quant confirmis assistència, s'enviarà un vídeo amb totes les variants diferents, perquè triïs la teva millor versió. Es tracta de saber escoltar les necessitats de cadascú i no sobrecarregar-se d'exigència. Escull una que sigui sostenible. No cal ser flexible, ni amb força, ni amb res en particular, només ganes d'autosuperar-se i buscar experiències noves que ens despertin altres maneres de sentir, viure i d'obertura al món.

És apte per a tots!

La missió d'aquesta meditació dinàmica d'aproximadament 50 minuts (durada total de l´esdeveniment son 2h) és vèncer la batalla entre la por i la força personal per poder observar i demostrar-te a tu mateix, la gran energia que posseeixes que trenca creences limitants i redescurir-la dins teu. És per això, que és un ritual molt empoderador que alhora, uneix a cada edició gent molt bonica, perquè a més de realitzar ioga i meditació junts, absorbim aquesta preciosa energia.

Saps quan és el moment de provar-ho?

Ara!

ARA sempre és la resposta!

Quan llegeixes aquesta invitació, comença el primer aprenentatge. Observa quins missatges encén en tument que no vol sortir a una zona desconeguda. Descobreix la por, la limitació i les excuses escapistes que hi apareixen.

La següent cosa a aprendre i practicar és la CONFIANÇA, doncs si hi ha alguna cosa que ha vibrat dins teu, és el moment de llançar-te i dir SÍ, PER QUÈ NO?

sí!, has d'acceptar aquesta invitació.

Necessites saber-ne més?

És GRATUÏT 

La vida són un cúmul de boniques experiències, i aquesta serà una d'aquelles que difícilment esborrarem de les nostres memòries.

Què has de portar?

Esterilla

Manta I capes per propi control del fred

Aquest esdeveniment té un import de 10€

S'abonaràn a l'entrada en metàl·lic i seran lliurats íntegrament a l'AMPA de l'escola d'Albons.

Esperem la teva bella energia per sumar-la a aquesta preciosa experiència

IMMENSAMENT FELIÇ

SAT NAM

Compartir este evento

bottom of page